Proff
Proff

ERA Revisorer AB

Org.nr556582-4066
AdressKardanv. 2 C, 432 32 Varberg

ERA Revisorer är en revisionsbyrå i Varberg som i cirka 20 år har hjälpt kunder i Halland med allt inom redovisning, revision och skatter. ERA Revisorer grundades år 2001 och vi har sedan dess utvecklats och vuxit med åren. Idag är vi tio medarbetare som arbetar med kundanpassade helhetslösningar åt små och medelstora företag framför allt lokalt i Varberg med omnejd. Viktigt för oss är att ha en bra och personlig kontakt där vi lär känna kundens verksamhet och erbjuder lösningar som är anpassade efter de specifika behoven och önskemålen. När du vänder dig till oss kan du känna dig trygg med att vi hittar rätt lösning för just ditt företag.

Firmatecknare

Firman tecknas av styrelsen

Firman tecknas var för sig av

ledamöterna

Ägare

ERA Revisorer AB har 1 ägare

Största ägare

Ägarinformation presenteras i samarbete med Valu8.

Valu8 erbjuder information om såväl ägande som verklig ägande som verklig huvudman (UBO) i hela Norden men också i ett antal andra europeiska europeiska länder. Kontakta oss för för att få veta mer om europeisk bolagsinformation.

Mer info om Valu8 Ägarinformation
Källa: Valu8

Koncern

ERA Revisorer AB ingår i en koncern med totalt 3 bolag. Moderbolaget är Greger & Co i Varberg AB.
Profile-7028484

Företagets länkar

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter