Proff

Stegeholmshälsan AB

Org.nr556226-2039
AdressBredg. 13, 593 30 Västervik

Med fokus på hälsa och arbetsmiljö investerar du som arbetsgivare i långsiktig hållbarhet och lönsamhet för
din verksamhet. Vi hjälper dig att nå dit.

Stegeholmshälsan är en privat företagshälsovård med bred kompetens inom arbete, organisation och hälsa. Med sjuksköterskor, läkare, ergonom, arbetsmiljöingenjör, psykologer och administrativ personal med spetskompetens inom sina respektive områden kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar för att
skapa och bevara långsiktigt hållbara arbetsplatser. Arbetsrelaterad frisk- och sjukvård, förebyggande arbetsmiljöarbete, ledarskap- och teamutveckling, psykosocial arbetsmiljö samt utbildning är utgör vår kärnverksamhet.

Stegeholmshälsan servar såväl enmansföretag som arbetsgivare med flera hundra anställda, inom både privat och offentlig verksamhet. Varje kund, liten
som stor, har en kundansvarig att vända sig till i olika ärenden och tillsammans med denna planeras insatser på kort och lång sikt. Vi värdesätter relationer, kvalitet och trygghet och hos oss kan du se fram emot ett engagerat och personligt bemötande.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter