Proff
Proff

Fiskaregården Investment AB

Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet

Org.nr559174-0054
AdressHamnfyrsvägen 3, 423 40 Torslanda

Fiskaregården är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag med en ambitiös tillväxtplan. Genom kompetens och erfarenhet erbjuder vi helhetslösningar inom fastighetsutveckling och förvaltning. Vi levererar kvalitet och investerar långsiktigt, helt enkelt för att vi vill att människor som bor och verkar i våra fastigheter ska få en bättre morgondag.

Firmatecknare

Firman tecknas av styrelsen

Firman tecknas var för sig av

ledamöterna

Koncern

Fiskaregården Investment AB ingår i en koncern med totalt 10 bolag. Moderbolaget är Fiskaregården Holding AB.
Fiskaregården Investment AB har 4 dotterbolag.
Profile-7047868
I Fjällbacka uppför vi Brf Sandhagen. Totalt blir här sju exklusiva lägenheter, alla med majestätisk utsikt över skärgården.
Den utfasade skolan på Källö-Knippla fick ett nytt liv när vi byggde om fastigheten till lägenheter med anslutning till öns naturskyddsområde.
Fiskaregården var de första fastigheter vi uppförde på Källö-Knippla. Längst upp på ön spanar nu dessa unika tvåplansvillor ut över havet.
Hjuviks bryggväg ligger vid Lilla Varholmen, i Torslanda. På platsen för den gamla lanthandeln har vi bygg ett falurött flerfamiljshus i modern stil.

Företagets länkar

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter