Proff

4säsonger Catering AB

Org.nr556889-6608
AdressBanvaktsvägen 10, 171 48 Solna

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 202225 664 Tkr
Resultat efter finansnetto 2022450 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2012
Anställda15

Nyckeltal

Kassalikviditet
Tillfredsst.
118,8 %
2021: 102,9 %
Vinstmarginal
Svag
1,8 %
2021: 2,6 %
Soliditet
Bra
25,1 %
2021: 14,8 %
Bokslut202220212020
Omsättning25 66420 15717 195
Resultat efter finansnetto450524−61
Årets resultat357473−61
Summa tillgångar3 4623 4801 865
Summa eget kapital87051441
ValutakodSEKSEKSEK
Omsättning

Vill du veta ett företags verkliga värde? Företagsvärderingen levereras av vårt systerbolag Allabolag (UC). Se exempel

Källa: UC AB

BolagsvärderingPlus

> * * * Mkr
Hur räknar vi?

Behöver du en komplett företagsvärdering – läs mer om UC Företagsvärdering

Kontaktuppgifter

Telefon08-559 247 14
AdressBanvaktsvägen 10, 171 48 SolnaPostadressBanvaktsvägen 10, 171 48 Solna

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namn4säsonger Catering ABOrganisationsnummer556889-6608Registreringsdatum2012-04-03BolagsformAktiebolagAntal anställda15SNI-bransch
10850 Tillverkning av lagad mat och färdigrätter
LedamotTharsini Ravithas
Telefon08-559 247 14AdressBanvaktsvägen 10, 171 48 SolnaPostadressBanvaktsvägen 10, 171 48 SolnaRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Aktiekapital50Omsättning intervall20000 - 49999
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Källa: Bolagsverket

Ägare

Största ägare

Tharsini Ravithas

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter