Proff

Kooperativa Förbundet Ekonomisk Förening

Org.nr702001-1693
AdressEnglundavägen 4, 171 41 Solna

Kontaktuppgifter

Telefon010-740 00 00
AdressEnglundavägen 4, 171 41 SolnaPostadress171 88 Solna

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
KF är förbund för anslutna konsumentföreningar med detaljhandels- drivande verksamhet (Konsumentföreningar). KFs primära ändamål är att understödja Konsumentföreningarnas syfte att skapa ekonomisk nytta för sina medlemmar, och förverkliga den svenska konsument= kooperationens verksamhetsidé att samtidigt göra det möjligt för medlemmar att bidra till en hållbar utveckling. KF förverkligar ändamålet genom förvaltning av Konsument- föreningarnas gemensamma samhandel och utveckling av driften av dagligvaruverksamheten under härför dedikerade varumärken (Den gemensamma Kooperativa verksamheten). KF kan även bedriva för ändamålet kompletterande och eller understödjande verksamhet. KF ska i sin egenskap av förbund understödja Konsumentföreningarna genom att utföra uppgifter som är gemensamma för konsumentkooperationen, bistå Konsument- föreningarna med tjänster och rådgivning, bedriva kunskaps- utveckling och informationsverksamhet samt driva opinionsbildning avseende kooperativa värderingar och konsumentfrågor. KF ska företräda konsumentkooperationens intressen gentemot olika samhällsorgan, i opinionsbildning och i nationell tillika internationell kooperativ samverkan.
Juridiskt namnKooperativa Förbundet Ekonomisk FöreningOrganisationsnummer702001-1693BolagsformEkonomisk föreningAntal anställda0SNI-bransch
70100 Verksamheter som utövas av huvudkontor
94990 Verksamhet i andra intresseorganisationer
Verkställande direktörLeif Janne Linde
Telefon010-740 00 00AdressEnglundavägen 4, 171 41 SolnaPostadress171 88 SolnaRegistrerad för momsJaRegistrerad för arbetsgivaravgiftJaRegistrerad för F-skattJaRegistreringsdatum1905-10-24
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Koncern

Kooperativa Förbundet Ekonomisk Förening ingår i en koncern med totalt 36 bolag.
Kooperativa Förbundet Ekonomisk Förening har 9 dotterbolag.

Ledning och styrelse

Verkställande direktör

Ordförande

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter