Proff

Nådd AB

Org.nr559344-0984
AdressNorra Obbolavägen 115, 90422 Umeå

Mycket i livet är krångligt. Men inte att bli Nådd.

Att byta bank – krångligt. Att laga sushi – krångligt. Att bli nådd och inte störd med Nådd - okrångligt. Det finns tillräckligt här i livet som är komplicerat och svårt att förstå sig på. Därför har vi skapat Nådd, ett verktyg som kan hantera allt från samtal, social medier mm och som är enkel att byta till, enkel att komma igång med och enkel att använda.
Med över 100 års erfarenhet i bagaget har vi tagit fram en så enkel, schysst och okrångligt verktyg som möjligt. En är det en telefonväxel eller en social media plattform? Nådd är ett verktyg som hjälper dig med det du vill så att du som företagare och entreprenör kan jobba smartare.

Nådd är kraftfull, helt molnbaserad och fungerar lika bra på alla dina enheter. Den är också operatörsoberoende vilket betyder att du kan byta operatör när du vill och även mixa olika. Självklart är det också okrångligt att växa, oavsett Sverige eller världen. Du som kund kan nämligen själv lägga till nya anknytningar med en knapptryckning. Med Nådd blir det helt enkelt lättare för dig att skapa ett effektivt och lönsamt företag. Och om det dyker upp frågor är vi alltid bara ett samtal bort.

Profile-7060653

Företagets länkar

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter